Fotó blog

Budapesti skybar esküvői kreatív fotózáshoz

Mit szólnátok hozzá, ha az esküvői helyszín tervezgetésekor, hopp az a gondolat szökne eszetekbe, hogy a jeles esemény lehetne akár egy olyan nívós helyen, mint egy lazulós tetőterasz, vagy akár, adja meg a jó ég, egy zene inspirálta butik hotel égi erkélye?! Nyugodtan lehet játszadozni a gondolattal, elvégre nem akármilyen napra készültök és minden bizonnyal azt szeretnétek, hogy felejthetetlen legyen.

Mi ehhez a meghitt közös elmélkedéshez tömör és velős áttekintést nyújthatunk nektek. Ami kezdetben hirtelen álomszerűnek tűnhetett, arról hamarosan kiderül, hogy maga lehet a valóság. Külföldön ez már trendi, leginkább felhőkarcolók tetején, de egyre több ilyen hely nyílik itthon is, ahol ti 7-8-9 stb. emelettel a tengerszint felett élhetitek át életetek legfontosabb és legnagyszerűbb pillanatait.

Van annál gyönyörűségesebb, mint 360 fokban csodálni az átszállingózó felhőket, vakítóan világoskék égboltot, ragyogó napsütést, naplementét vagy az éjszaka csillogó fényeit egy város felett? Megannyi változatosabbnál változatosabb ital különlegességet kóstolni, miközben a kedvenc zenénk szól? Ez a szabadtéri helyszín az, ami kétségkívül az egyik legegyedibb, legextravagánsabb elhatározás. Arra az esetre pedig, ha esőre állna az idő, létezik egy B verzió, ugyanis vannak fedett részek is.

Ha most összenéztek és mindketten egy ilyen trendi, szuperdizájnos hely mellett döntötök, akkor már indulhatunk is fotózni 

Visszalépés

Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!