Fotó blog

Legyél Te a vállalkozásod reklámarca!

Hívj hivatásos fotográfust!

Biztos vagyok benne, hogy te is több száz, vagy több ezer honlapot böngésztél már végig mindenféle témában. Ebből a nagy számú meglátogatott weboldalból hány darabra emlékszel? Van, olyan amelyiket többször is átfutottad? Vagy amihez a mai napig rendszeresen visszatérsz?

Meglehet, hogy akadnak ilyen kedvenceid, de az egészen biztos, hogy a legtöbb megnyitott és átolvasott honlapot teljesen elfelejtetted. Ez nem is csoda, hiszen a weblapok száma, szinte a végtelennel egyenlő. Sőt, nagyon nagy számban találni olyan oldalakat, amelyek ugyan azt a szolgáltatást vagy terméket hivatottak bemutatni és értékesíteni. Tehát a verseny óriási.

Éppen ezért fontos, hogy a webes felületeidnek milyen a megjelenése és képi világa. Nyilvánvaló, hogy azt szeretnéd, hogy a téged képviselő weboldal kitűnjön a versenytársai közül. A célod az, hogy az emberek ne csak átfussák az oldaladat, hanem hagyjon bennük egy olyan lenyomatot, ami miatt visszatérő látogatóiddá és potenciális megrendelőiddé válhatnak.

Miért fontos, hogy hivatásos fotós által elkészített képek legyenek a honlapodon?

Nos, mint azt már fentebb említettem, a verseny elképesztően nagy. Olyan megjelenést kell létrehozni, amely ezt a szakmai hozzáértést, megfelelőképpen tudja sugározni a leendő ügyfeleid irányába. És ennek a megjelenésnek fontos elemei a fotók.

Ahogy azt a főcímben is olvashattad, a vállalkozásod leghitelesebb reklámarca minden esetben te vagy. Ebből az okból kifolyólag sem mindegy, hogy milyen fényképeken jelensz meg az internet hasábjain. A jó fotós tudja, hogy milyen praktikákkal –  fények, beállítás, helyszín, ruházat - lehet megalkotni azt a képet rólad, ami valóban te vagy. El tudja kapni azt a tökéletes pillanatot, ami a lehető legjobban kifejezi az elhivatottságodat és azt a szakértelmet, amellyel a munkádat végzed.

Visszalépés

Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!