Portréfotózás

Portréfotózás

Mint portré fotós célom, hogy minden egyes portréfotózás alkalmával olyan könnyed, merev pózok nélküli légkört teremtsek, ami lehetővé teszi, hogy a fotós munka során előhívjuk az adott hangulatnak megfelelő, sugárzó személyiségedet.

Az igazán ütős portréfotó nemcsak a jó sminkről, a megfelelően kiválasztott ruhákról és a legjobb beállításokról ismerszik meg. Hiába van meg minden fotós kellék és szakértelem, ha az alany személyiségéről csak elvonják a figyelmet az egyébként profi szettek és póz beállítások, ahelyett hogy kiemelnék azt.

Hiszem, hogy a naprakész technikai háttér, a szakértelem, valamint a megfelelő ruha és a tökéletes smink se hozza ki egy adott portréból a maximumot, ha hiányzik az összhang a fotográfus és a modell között. Ezt az évek alatt kifinomult mesterfogásokkal szoktam megoldani. 

Teljesen mindegy, hogy vagánynak, vagy visszafogottnak születtél, nálam lehetsz egyedi, vadóc, vagy akár szolid és elegáns. Keress bátran, ha barátságos, kötetlen hangulatban tervezed elkészíttetni a portréfotóid, fotó portfóliódat vagy egyszerűen csak azt szeretnéd, ha segítenék előcsalogatni legtitkosabb, fotogén énedet!

Amikor csak lehetőség van rá, akkor mindenkinek a szabadtéri portréfotózást ajánlom kávéforraló szeretettel Budapest és vonzáskörzetében. Elsősorban a szép természetes napfénnyel, egyszerűen, de semmiképp sem leegyszerűsítve.

A műtermi portréfotózás alkalmával a képek egyből visszanézhetők és így a Neked legjobban tetsző beállításokat tudom finomhangolni a művészi tökéletesség irányába.

A portréfotózás ma már mindenki számára elérhető és fájdalommentesen megfizethető. Legyen az üzleti portréönéletrajz fotózás egy jobb munka megszerzéséhez, fitness portfólió. Valamint akik imádják és rendszeresen használják is a legnépszerűbb közösségi médiákat - facebook, twitter, instagram, linkedin -, azok még a profilkép elkészítését is fényképész szakemberre bízzák.

Kellene egy jó kép? Íme a megoldás: portréfotózás. Az induló szabadtéri portréfotózás csomag ára 20.000Ft mindössze.

Amennyiben CV-hez, vállalkozásodhoz, weboldaladhoz vagy modell munkához szeretnél stúdiós fotó portfóliót készíttetni, akkor ezt nézd meg: üzleti portréfotózás árak letöltése.

Azt javaslom, ha fontos Neked a jó portréfotó, akkor találkozzunk személyesen és egy kellemes üdítő ital mellett beszélgessünk az elképzelésedről. Görgess picit lejjebb és egyeztessünk időpontot az alábbi KAPCSOLATFELVÉTEL űrlapon.

Portré fotó galéria


Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!