Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás : a party fotózás, konferenciafotózás, koncertfotózás mellett, mint hivatásos rendezvény fotós szívesen vállalom céges csapatépítő programok végigfényképezését, továbbá elegáns fogadások: gálaest, megnyitó ünnepség, színházi előadás premier képkockába rendezését.

A képek nemcsak történeteket mondanak, hanem üzeneteket, márkákat, ötleteket, termékeket és élményeket adnak el. A vizuális kommunikáció most, fontosabb mint valaha, fontos eleme minden vállalkozás marketing stratégiájának.

Tudni kell, hogy a rendezvény fotós – jelen esetben szerénytelen személyem - olyan ember, aki szakosodott a dokumentarista stílusú fotózásra. Azonban úgy gondolom munkámat annál sokkal többre lehet használni, mint az emlékek rögzítésére.

A képeket többféle módon lehet felhasználni, közvetlenül az esemény után. A jó fotók igen nagy hozzáadott értéket képviselnek, különösen reklám, marketing szempontból, a céges kommunikációban, brandépítésben, közösségi médiában, vagy az iparági médiában.

Fotó marketinges felmérések alapján ezek a rendezvényfotózás képeinek legkedveltebb felhasználási formái:

1. A rendezvény utáni levelezésben és social médiában mejelentetve a regisztrált vendégek számára.
2. Promóciós anyagokhoz történő felhasználás: a rendezvényszervező következő konferenciáján, kiállításon, irodában kitéve.
3. A vállalkozás webhelyén, a vállalati kultúra, valamint a termékek és szolgáltatások népszerűsítésére.
4. A jövőbeni PR kampányokban a nyomtatott vagy online hirdetésekhez.

Enyhe konstruktív javaslatom, hogy tanulj meg bízni a hivatásos fotósban és engedd, hogy az eseményen elcsípjem és memóriakártyába zárjam a rendezvény legjobb, leghangulatosabb pillanatait.

Figyelj, mert most jön az újdonság, ugyanis erősen bővült a fotós szolgáltatásaim köre mégpedig a fitnessfotózással. A galériában megtekintheted a legutóbbi versenyfotókat.

Az induló rendezvényfotózás csomag ára 150.000 Ft. Ennyiért szinte ajándék és még nem vagyunk partnerek?

Akkor vedd fel velem a kapcsolatot a galéria alatti űrlapon és egyeztessünk a közös lehetőségekről!

Rendezvény fotó galéria


Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!