Esküvő fotózás

Esküvő fotózás

Esküvő fotózás = egy pár életének talán legmeghatározóbb és legbensőségesebb eseményén, mint esküvő fotós részt venni, mindig megtisztelő feladat.

Elkapni az intim, őszinte pillanatokat, megörökíteni a lázas készülődés utolsó mozzanatait, az 'Igenek' felemelő momentumait, az önfeledt ünneplést, a nyitótáncot amibe bekapcsolódik a násznép. Felsorolni is nehéz a sok örömteli esküvői történést a nap folyamán... Elhivatott fotográfusként pedig számomra is nagy élményt jelent minden egyes kép elkészítése.

Akár kész esküvői fotózás koncepcióval rendelkeztek, akár rám bízzátok a tervezést, számolhattok Velem mind az ötletek, fotózás forgatókönyv kidolgozását, mind pedig a megvalósítást illetően. Vannak jól bevált 'Joker' receptjeim, de ezek semmiképpen sem sablonos, hanem a sok éves esküvőzés tapasztalatából merített működő vidám témák.

Röviden bemutatnám hogyan szoktam dolgozni az esküvőkön: fotóművészként látásmódomat a modern dokumentarista, romantikus és időtlen fotográfiai stílusokkal jellemezhetem. Fényképezés közben a pillanatokra, az érzelmekre és a szép részletekre összpontosítok. Szeretem a természetességet, a kora reggel vagy a napnyugta - arany óra - ragyogását választva a legszebb képek elkészítéséhez.

Engem komolyan érdekel az esküvőtök, ezért az esküvői fotózást egy minden részletre kiterjedő egyeztetés előzi meg, ami nem csupán az elképzeléseitek felvázolásáról szól. A személyes találkozó keretében szeretnélek egy kicsit jobban megismerni Benneteket, hogy később minél tartalmasabb, a személyiségetekre épülő fotósorozat készülhessen Rólatok. Remélem, hogy a munkám és a szenvedélyem pompás összhangja, emlékezetessé és egyben különlegessé is fogja tenni az esküvötöket.

Az egységes esküvőfotózás csomag árak helyett, egyedi ajánlatot kaptok, az igényeitek megismerése után.

Esküvői fotós munkám során mindig - a jegyespár - vagyis Ti vagytok a fókuszban, keressetek bizalommal, kérjetek nyugodtan egy kötelezettségmentes találkozót a lentebbi kapcsolati űrlapon keresztül.

Esküvő fotó galéria


Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!