Esküvő fotózás

Esküvő fotózás

Esküvő fotózás = egy pár életének talán legmeghatározóbb és legbensőségesebb eseményén, mint esküvő fotós részt venni, mindig megtisztelő feladat.

Elkapni az intim, őszinte pillanatokat, megörökíteni a lázas készülődés utolsó mozzanatait, az 'Igenek' felemelő momentumait, az önfeledt ünneplést, a nyitótáncot amibe bekapcsolódik a násznép. Felsorolni is nehéz a sok örömteli esküvői történést a nap folyamán... Elhivatott fotográfusként pedig számomra is nagy élményt jelent minden egyes kép elkészítése.

Akár kész esküvői fotózás koncepcióval rendelkeztek, akár rám bízzátok a tervezést, számolhattok Velem mind az ötletek, fotózás forgatókönyv kidolgozását, mind pedig a megvalósítást illetően. Vannak jól bevált 'Joker' receptjeim, de ezek semmiképpen sem sablonos, hanem a sok éves esküvőzés tapasztalatából merített működő vidám témák.

Röviden bemutatnám hogyan szoktam dolgozni az esküvőkön: fotóművészként látásmódomat a modern dokumentarista, romantikus és időtlen fotográfiai stílusokkal jellemezhetem. Fényképezés közben a pillanatokra, az érzelmekre és a szép részletekre összpontosítok. Szeretem a természetességet, a kora reggel vagy a napnyugta - arany óra - ragyogását választva a legszebb képek elkészítéséhez.

Engem komolyan érdekel az esküvőtök, ezért az esküvői fotózást egy minden részletre kiterjedő egyeztetés előzi meg, ami nem csupán az elképzeléseitek felvázolásáról szól. A személyes találkozó keretében szeretnélek egy kicsit jobban megismerni Benneteket, hogy később minél tartalmasabb, a személyiségetekre épülő fotósorozat készülhessen Rólatok. Remélem, hogy a munkám és a szenvedélyem pompás összhangja, emlékezetessé és egyben különlegessé is fogja tenni az esküvötöket.

Az egységes esküvőfotózás csomag árak helyett, egyedi ajánlatot kaptok, az igényeitek megismerése után.

Esküvői fotós munkám során mindig - a jegyespár - vagyis Ti vagytok a fókuszban, keressetek bizalommal, kérjetek nyugodtan egy kötelezettségmentes találkozót a lentebbi kapcsolati űrlapon keresztül.

FONTOS: 2022-ben már nem tudok egész napos esküvői fotózást vállalni, de kreatív fotózásra és jegyesfotózásra még van néhány szabad dátum.

Esküvő fotó galéria


Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!