Fotókönyv készítés

Fotókönyv készítés

Fotókönyv készítés : az emlékezetes pillanatok megőrzésének legstílusosabb módja, ha fotóinkat egy kerek egész történetté összeálló eseményként, egy csodaszép fotókönyvben gyűjtjük. A kézbe fogható, nagy gondossággal közösen összeválogatott képeket tartalmazó fotókönyv sokkal személyesebb, élettel telibb, mint a számítógépünk monitorján megjelenő fotók összessége. Amit még érdemes itt kihangsúlyozni, hogy a fotóalbumba nyomtatott képek biztosan színhelyesek lesznek.

A képek tárolása általában különböző adathordozókon: pendrive, külső merevlemez vagy a felhőben valósul meg. Hosszú távon azonban még a legmegbízhatóbbnak vélt tárolási mód sem garancia a biztonságra. Éppen ezért javasolt életünk legfontosabb momentumait megörökítő képeinket egyszerre több helyen is tárolni. Ha elveszik a pendrive, megsérül a merevlemez, vagy éppen “felszakadozik a felhő”, a stílusos és szemet gyönyörködtető fotókönyvre mindig számíthatunk.

Jelenleg a ‘Fine Art Album’ jelenti a minőségi, időtálló és igazán elegáns megoldást, akár portfóliónkat, akár esküvői képeinket szeretnénk egy csokorba rendezni.

Elég csak leemelnünk a polcról és máris újra élhetjük a legszebb pillanatokat! A legmagasabb minőséget az olasz Graphistudio képviseli, mondhatni egyedülálló anyagválasztékkal: doboz, borító, papír és nyomdai kivitelezés tekintetében. A következő minőségi lépcső a fotókönyv készítés ranglétráján a szlovákiai Antal Photo Books, akiket szintén a partnereim között tudhatok.

A különböző igényeknek és anyagi lehetőségeknek megfelelően több minőségi kategóriából tudsz válogatni. Természetesen van lehetőség rendelés előtt megtekinteni, megtapintani a felhasznált anyagokat, illetve a kép elrendezés mintákat. Egyeztessünk helyszínt-időpontot és szívesen segítek Neked megtalálni a legjobb fotókönyv összeállítást.

Csomagárak: A fotókönyvek ára a szerkesztési díjból és az általad kiválasztott, egyedi tervezésű fotókönyvből tevődik össze. Konkrétan 30.000 Ft-tól kezdődik és az eltérő minőségi kategóriák függvényében emelkedik az összeg. Az albumok magyar, szlovák, német és olasz gyártók üzemeiben készülnek.

A teljes személyre szabhatósághoz a személyes találkozó alkalmával tudok mutatni Neked több száz anyagmintát, fotókönyvmintát különböző méretben, borítómintát, belső papír mintát, szerkesztési lehetőséget. Miután választottál a végső fotókönyv árat kizárólag ezek után tudom megmondani.

Kapcsolatfelvétel

Kérj ajánlatot most, mert amíg gondolkozol elviszi más a dátumot!

Szakmai tagságaim

Kövess bátran!